23 Ocak 2017 Pazartesi

Paykwik Kart Satın Al

paykwik kart

Paykwik Kart Satın Al

Paykwik satın al olarak bahsedilen işlemler, bu kartların elde edilmesi amacı ile işletmemiz üzerinden yapacağınız online işlemler anlamına gelmektedir. Kart satın almak istiyor iseniz, hizmetleri yani satın alma işlemlerini internet üzerinden yapmanız gerekecektir. Sistemin geçerliliği bütün dünyada biliniyor olsa da kartların satın alınması yani elde edilmesi konusunda farklı  uygulama söz konusu değildir. Bütün finans kuruluşları böyle bir sistemin olduğunu ve uluslararası alanda geçerli olduğunu bilmektedir. Ancak kart satış işlemleri konusunda ya da bozdurma işlemleri konusunda, herhangi bir hizmet sunmamaktadırlar.
Bankalarda ya da normal alışveriş ortamlarında, kartların geçerliliği gibi bir durum söz konusu değildir. Online alışverişlerin en önemli ve en güvenilir gereçleri arasında yer alan paykwik karttır. Satın alınması konusunda başvuracağınız kaynaklardan biriside paykwik al sitemimizdir. Türkiye’de paykwik satın al işlemleri konusunda resmi olarak yetkilendirilmiş olan ve ana bayii sıfatında bulunan işletmemizdir. Satın alma işlemini yapmak istiyor iseniz, öncelikli olarak işletmemizin web sayfasına ulaşmalısınız. Müşteri temsilcisi ile irtibata geçmeli ve kart satın almak istediğinizi ya da kart hakkında bilgi sahibi olmak istediğinizi belirtmelisiniz. Personelimiz sizlere gereken kolaylığı gösterecektir. Kart hakkında bilmeniz gereken bütün detayları anlatacak ve satın alma işleminden önce, fiyatları bildirecektir. Ön ödemeli kart ödeme yöntemleri hakkında size gerekli olan bilgilendirme yapılacaktır.

Paykwik Kart Nasıl Satın Alınır?

Paykwik kart satın almak istiyor iseniz, öncelikli olarak müşteri temsilcimize ulaşmalı ve yardım talep etmelisiniz. Müşteri temsilcimize ulaştığınız anda, ilk olarak sizlere, hangi bedelde bir kart satın alacağınız sorulacaktır. Önceden limitinizi yani harcama yapacağınız miktarı belirlemiş iseniz, sizlere satışta bulunan kart fiyatları hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Kart fiyatları hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra, ortak hareket edilecek ve satın almak istediğiniz kart hakkında karar verilecektir. Karar verildikten sonra, müşteri temsilcimiz sizlere işletmemizin hesap numaralarını bildirecek ve kart bedelini, sizlere iletilen hesap numaralarına yatırmanız talep edilecektir. Gerekli transferi yaptıktan sonra, sistemden ödemeniz kontrol edilecek. Müşteri temsilcisi ödemenizin işletme hesaplarına geçtiği görmeli. Daha sonra, oluşturulan dijital kimlik numarası yani ”paykwik kart” işletmemiz tarafından, SMS ya da elektronik posta aracılığı ile teslim edilecektir. İşlemin tamamlanma süresi yaklaşık olarak 3 ile 4 dakika arasında bulunmaktadır. Bu süreye, sizin hesap numaralarımıza göndereceğiniz paranın transfer işlem sürecide dahildir.
Tüm işlemler tamamlandıktan sonra SMS, elektronik posta gibi  araçlar ile kart size ulaştıktan sonra, paykwik satın al işlemleri bitmiş olacaktır.

Paykwik Satın Al İşleminden Sonra Kullanılır mı?

İşletmemiz üzerinden satın aldığınız paykwik kartları, anında kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Sizlere teslim ettiğimiz pin kodunu yani kartın kendisini aldıktan sonra tekrar bizi aramanıza gerek kalmaz. Herhangi bir farklı birime müracaat etmenize veya belirli bir süre geçmesini beklemenize gerek yoktur. Numara elinize geçtiği andan itibaren, online mağazalarda  ödeme yapabilirsin. Yani sistemi destekleyen online mağazalarda ve oyun sitelerinde, kartınızı güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken daha önce de bahsedildiği gibi, harcayacağınız paranın Euro olduğu ve göndereceğiniz paranın, Türk lirası olmadığıdır. Ayrıca, mümkün olduğunca elinizde bulunan kartı, tek seferde harcamaya dikkat etmelisiniz.
İçerisinde para kalması halinde, bu parayı harcamak için ikinci bir şansınızın bulunmadığını her zaman bilmelisiniz. Böyle bir durum ile karşılaştığınızda, tekrar müşteri hizmetleri ile irtibata geçmelisin. Online olarak paykwik bozdurma işlemi yapmak istediğinizi, müşteri temsilcimize iletmelisiniz. Ödeme kartı ”Paykwik satın al” işlemleri, zahmetsiz, hızlı, güvenilir işlemler arasında bulunmaktadır. İşletmemizi tercih etmeniz halinde, en ufak bir sorun ile karşılaşmanız mümkün değildir. Bilgilerinizin üçüncü şahıslar ile paylaşılacağı şeklinde yanlış bir düşünceye kapılmanız gerekmemektedir. Sunduğumuz hizmetler ve müşteri gizliliği ilkesine özen gösterilmekte  ve ödeme işlemlerinizde, güvenli işlem yapmanız konusunda gereken ortam hazırlanmaktadır.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder