23 Ocak 2017 Pazartesi

Hakkımızda

paykwik

Hakkımızda

Hakkımızda; işletmemiz, elektronik ön ödemeli sistemler arasında yer alan Paykwik satış ve satış sonrası alan işlemlerinde hizmet vermek maksadı ile kurulmuştur. Kurulduğumuz günden beri piyasada, elektronik sistemler konusunda yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Firmamız siz değerli ihtiyaç sahiplerine kesintisiz hizmet vermek maksadı ile aralıksız çalışmaktadır. Ön ödemeli satın alınan Paykwik kart hakkında merak ettiğiniz konuyu müşteri temsilcilerimizden 24 saat boyunca öğrenebilirsin. Ayrıca dilediğiniz miktarda kart satın alma işlemini, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. İşletmemiz Paykwik al, kart satışları konusunda yetkilendirilmiş bir bayii olarak çalışmaktadır. Müşterilerimize sadece satış işlemlerinde değil, satış sonrası hizmetlerde de, kesintisiz hizmet verme anlayışını sürdürmekteyiz. Türkiye’de, Paykwik kart satış işlemleri konusunda yetkilendirilmiş bir bayi olarak çalışarız.  Paykwik al resmi kimliği sayesinde oldukça fazla tercih edilir. Bu sayede geniş kesimlere hizmet veren müşteri bildirimleri ile görüş lere önem veren bir işletmedir.

Misyonumuz

İşletmemizin kuruluş amacı, bireylerin internet üzerinden güvenli alışveriş yapmasını sağlamaktır. Ödemeli  Paykwik kart ile bu alanda hizmet veren işletmemiz, kuruluşunu bu esaslar doğrultusunda şekillendirmiştir. Piyasada internet üzerinden alışveriş yapan yüz binlerce bireyin en büyük sıkıntısı, sanal alışverişlerde güvenli alışveriş birimlerine ihtiyaç duymalarıdır. Elektronik sistemlerin piyasaya çıkmasının temel mantığı bu. İhtiyaç olmak ile birlikte, sanal mağazalarda yapılan alışverişlerde ortaya çıkan ihtiyacın giderilmesi maksadı ile kurulduk. Türkiye dağıtıcılığı aldık ve bu alanda hizmet sunmaya başladık. Eğer Siz İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde, ödeme aşamasında güvenli işlem yapmayı düşünüyor iseniz; para transferi işlemlerinizde sorun ile karşılaşmadan ve güven şüphesine düşmeden işlem yapma düşüncesinde bulunursunuz. Bu amaç ile kurulmuş olan işletmemizden profesyonel yardım talep edebilirsiniz. Amacımız ihtiyaç duyan herkese bütçesi doğrultusunda hizmet sunmak. Ödemeli kart Paykwik ile bütün bireyleri tanıştırmak ve herkesin güvenli bir şekilde internet üzerinden alışveriş yapmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz

Hedefimiz yani geniş görümüz ile Türkiye piyasasında internet üzerinden alışveriş yapan herkesi, Paykwik ile tanıştırmaktır. Bu kartın geçerli olduğu binlerce siteyi sizlere tanıtmak ve bu siteler üzerinden güvenli alışveriş yapmanıza katkı sağlamak, en büyük hedefimizdir. Türkiye dağıtıcılığını almış olan işletmemiz, resmi bir kurum kimliği ile sizlere hizmet sunmaktadır. Elektronik ön ödemeli sistemler konusunda, ülkemizin ve Avrupa ile dünya ülkelerinin en istikrarlı ve en güvenilir işletmesi olma hedefini taşımaktadır.

Paykwik satış işlemlerini yapmak

Size kusursuz hizmet vermek sadece satış işlemlerinde değil; satış işlemlerinden sonraki hizmetlerde 24 saat boyunca sizin yanınızda olmak en büyük hedefimizdir. Şu anda olduğu gibi gelecekte de en uygun fiyatlar Paykwik satış işlemlerini yapmak amacındayız. Piyasada rekabet ortamında yaşanan yoğun mücadelede lider konumunda bulunmak ve bütün ihtiyaç sahiplerini, ekonomik Paykwik ile buluşturmak gelecekteki hedefimizdir. Halen çalışmalarımız bu yönde devam etmekte. Piyasada, işletmemizden daha uygun fiyatlar ile ve garantili bir şekilde resmi kimlik çatısı altında; Ön ödemeli kart Paykwik satış işlemlerini yapan başka bir işletme bulunmamaktadır. Bahsedildiği gibi hedefimiz, bu ilkeyi her zaman ileriye taşımak ve sektörün en seçkin firması olma özelliğini, yıllar boyunca sürdürmektir.

Kimliğimiz

Türkiye’de üzerinde Paykwik satış işlemleri tanıtımı satış sonrası hizmetler bozdurma işlemleri gibi alanlarda hizmet veririz. Resmi bir kuruluş olarak işlemlerini sürdürmektedir. Kurulduğumuz andan itibaren, ticari kimliğimiz ile ön plana çıkmış bulunmaktayız. Sizlere kaliteli hizmet vermek maksadı ile kurulmuş olan işletmemiz, Türkiye’de Paykwik işlemleri konusunda yetkilendirilmiş bir bayii olarak karşınızda bulunmaktadır. Bayilik bilgilerimiz ile ilgili detaylı tüm bilgilendirmeleri, 7/24 anlayışında hizmet veren müşteri hizmetlerimiz üzerinden alabilirsiniz. Sizlere hizmet sunmak ve haftanın her günü günün her saati Paykwik hakkımızda sizleri bilgilendirir. İhtiyaç duymanız halinde satış işlemlerini gerçekleştirmektir. Bu maksadı ile kurulmuş olan işletmemiz, bu alanda hizmet veren Türkiye’nin ilk resmi yetkili kurumudur.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder