31 Ocak 2017 Salı

Astropay Kart Nedir ?

Astropay kart ön ödemeli bir kart olan ve  daha önceleri kullanılan ön ödemeli kartlar ile benzer özelliklere sahip olup bunun yanında daha fazla avantajlara  sahip olan bir ön ödeme aracıdır.
Astropay kart kullanıcıların kişisel güvenliğini daha fazlasıyla düşünen, ödeme sonrasında kart içinde kalan paranın iki ve üzerinde istediğiniz tutarda ödeme yapabilmenizi sağlayan sistem olup , kullanılmasına olanak sağlayan  ön ödemeli kart, günümüz sanal alışverişlerinde en çok kullanılan ve tercih edilen elektronik ön ödeme kartıdır.
astropay kart satin al

Alışverişlerinizde kişisel kullanıcı bilgilerinize gerek kalmaksızın sadece sahip olunan PİN kodunu gerekli yerlere girdikten sonra ödemenizi yapan kart, kullanıcıların istemediği tüm olumsuz durumlara son vermektedir. Kişilerin kendilerine özel aldıkları ürünleri ya da internet hizmetlerinin kredi kartına yansımasını istememeleri konusunda kullanılabilen ön ödemeli kart ile bu isteklerine daha kolay ulaşabilmektedirler. Astropay kart 16 haneden oluşan bir kart olup cvv kodu ve son kullanma tarihini girerek kullanılmaktadır.
Share this article :

1 yorum:

  1. Merhabalar, Astropay kart hakkında pek çok bilgi edindim. Size de tavsiye ederim. Ne olduğu hakkında bilgilenirseniz daha iyi kararlar vererek uygun fiyata Astropay sahibi olabilirsiniz.

    YanıtlaSil