23 Ocak 2017 Pazartesi

Paykwik Fiyatları




Paykwik Fiyatları

Paykwik Fiyatları; Paykwik kartlar, online alışverişlerde ya da para transfer işlemlerinde kullanılan, güvenli ödeme gereçleri olarak sizlerin karşısına çıkmaktadır. Kartlar, işletmemiz gibi yetkili temsilciler üzerinden satın alınması gereken, ödeme gerecidir. Yetkisi bulunmayan yani resmi olarak görevlendirilmemiş bir kişiden ya da işletmeden,kart satın alınması konusunda her zaman şüpheli davranış sergilenmeli. Muhatap alınacak yasal bir kuruluş ile çalışmanın, gerekliliği araştırılmalıdır. Kartların satış işlemleri konusunda, online hizmetler verilmekte olup, aynı anlayış, kartların teslim esnasında da gündeme gelmektedir. Teslim işlemlerinde sanılanın aksine ya da yanlış söylenenin aksine, işlemi yapanların eline gerçek bir paykwik kart geçmemektedir. Sizde Ucuz Fiyatlar ile Paykwik Kart Satın Alın. Bu yöntem ile Bankalar tarafından verilen banka kartları ya da kredi kartlarının benzeri bir uygulama, paykwik kart sisteminde geçerli değildir. Sizlere teslim edilecek olan sadece rakamlardan meydana gelen kart ifadesidir.

Paykwik Paketleri Nelerdir?

Kartlar piyasada Türk lirası üzerinden satılmakta olup, işletmemizde bu yönde bir hizmet vermektedir. Satın almak istediğiniz kart miktarını ya da yapmak istediğiniz alışveriş miktarını belirlemelisiniz. Ön ödemeli paykwik satın al için, Türk lirası üzerinden ödeme ile hizmet alma şansınız bulunmaktadır. Kart alım işlemlerinde Türk lirasının gündeme geliyor olması, harcanacak para biriminin de Türk lirası olduğu anlamına gelmemektedir. Kartlarda geçerli olan para birimi Euro’dur. Siz her ne kadar Türk lirası olarak yükleme imkanına sahip olsanız d, yapacağınız alışverişlerde kullanılacak para birimi Euro olacaktır. Bu neden ile harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Türk lirası değil, Euro ödeyeceğinizi hiçbir zaman unutmamalısınız. 100 Euro ya da 100 Türk lirası ödeme şeklindeki ayrımı mutlaka değerlendirmelisiniz. Hızlı ödemeli yeni Paykwik fiyatları konusunda belirlenen, sanal marketlerde geçerli olan bütün para birimleri Euro’dur.
Paykwik paketleri paykwik fiyatları olarak bahsedilen ifade içerisinde, bütçenize, ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmıştır. Çeşitli paykwik Paketlerinin bulunduğu görülmektedir. Sizlere sunduğumuz kart fiyatları, 10 Euro ile 250 euro aralığında değişkenlik göstermektedir.

Euro bazında Paykwik Fiyatları

10 Euro, 20 Euro, 30 Euro, 41 Euro ,80 Euro, 100 Euro, 200 ya da 250 Euro şeklinde fiyatlar belirlenmiştir. İstediğiniz kartı satın alma hakkınız bulunmaktadır. Bir kart ya da birden fazla kart satın alma konusunda da herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Dilediğiniz paketten, dilediğiniz miktarda alma şansı sizlere sunulmaktadır. Yapacağınız alış verişlere göre kart limitlerini belirlemeniz ve bu yönde satın alma işlemini yapmanız sizin yararınıza olacaktır. Çünkü 200 Euro’luk bir kart satın aldığınızda online alışveriş miktarı 100 Euro ise kalan 100 Euroyu ikinci bir alışverişte kullanabilirsin. Ek bir işlem ile uğraşmak istemiyor isen bozum yapabilirsin. Kalan 100 Euro değerindeki parayı şahsi hesabınızı almak için, paykwik bozdurma işlemini yapabilirsin. Eğere düşünüyor iseniz, kart satın alımı esnasında ihtiyacınızı net olarak belirlemeli ve ihtiyacınıza yönelik kart satın alma alışkanlığını elde etmelisiniz.

Paykwik Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

İşletmemiz tarafından sizlere sunulmakta olan, paykwik kart fiyatları döviz üzerindeki hareketliliğe göre belirlenmektedir. Ancak ufak hareketlenmeler sizlere sunmuş olduğumuz fiyatlara etki etmemektedir. Büyük çaplı döviz üzerindeki oynamalarda, kart üzerinde yani kart fiyatlarında farklılıkların olabileceği görülmektedir. 10 Euro’luk bir kartı, 41 Türk lirasına alma şansınız bulunur iken ya da yakın bir fiyata alma şansınız bulunur. Euro para biriminin Türk lirası karşısında, 50 Türk lirası civarına çıktı. Bu durum otomatik olarak satın alacağınız kart fiyatı da, bu miktarı içerecektir. Ancak, 39, 40 ve bu civarlarda Euro biriminin seyretmesi halinde, kart fiyatında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Paykwik Kart güncel fiyatlar.

Yine de güncel fiyatları öğrenme konusunda bir arayış içerisinde girmeniz doğaldır. Sitemizin 24 saat hizmet veren müşteri hizmetleri bölümüne ulaşabilir ve paykwik kart fiyatları hakkında detaylı bilgi talep edebilirsiniz. Satın alma işlemini yapmak istediğinizde fiyatların ne olduğunu bozdurma işleminde geçerli olan fiyatların ne olduğunu öğrenin. Merak ettiğiniz diğer konulardaki bilgileri, 7/24 hizmet veren müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile öğrenme şansınız bulunmaktadır.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder